Σάββατο 30 Μαΐου 2009

176 €

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ 176 €

Συνάδελφοι και Συναδέλφισσες

Για το επίδομα των 176 € η ΟΛΤΕΕ διαπραγματεύθηκε με το Δικηγορικό Γραφείο του κ. Κατρούγκαλου και επέτυχε βελτίωση στα θέματα :
1) όταν υπάρξει επίλυση της χορήγησης των 176 € με νομοθετική ρύθμιση ή συμβιβασμό ή εξώδικο τρόπο να μην καταβληθεί καμιά αμοιβή στο γραφείο
2) τα έξοδα για Εφετείο και Συμβούλιο Επικρατείας θα είναι και για τους δύο βαθμούς 20 € .

Σας στέλνουμε το νέο ιδιωτικό συμφωνητικό και ΠΙΝΑΚΑ













Στην διάθεση σας για διευκρινίσεις.

Γιώργος Σ.-Π. Κατρούγκαλος
Δικηγόρος, Αν. Καθηγητής ΔΠΘ
Δαμασκηνού 7, Αθήνα, ΤΚ 11471
τηλ./φαξ 2106464691, 2106451783
Web: http://utopia.duth.gr/~gkatroug/



Φιλικά
Γιώργος Κατρούγκαλος
Δικηγόρος, Αν. Καθηγητής Δ.Π.Θ

Ειρήνη Περβολαράκη
Δικηγόρος






Ιδιωτικό Συμφωνητικό (4πλούν)

Σήμερα την στην Αθήνα, ο δικηγόρος Αθηνών Γιώργος Κατρούγκαλος (Δαμασκηνού 7, Αθήνα, τηλ. 210-6464691), για λογαριασμό και ως εκπρόσωπος και διαχειριστής της εταιρίας δικηγόρων «ΚΟΥΤΣΙΜΠΟΥ-ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ», και σε περίπτωσή λύση της προσωπικά, και η δικηγόρος Αθηνών Ειρήνη Περβολαράκη του Μύρωνα(Δαμασκηνού 7, Αθήνα, τηλ. 210-6464691),από το ένα μέρος και από το άλλο μέρος _________________________________ του ____________________,κάτοικος ………………………………………………………………………………………………………………………συμφωνούν τα εξής :
1.- Ο δεύτερος συμβαλλόμενος (εντολέας) με την παρούσα σύμβαση δίνει εντολή στην πρώτη των συμβαλλομένων να χειρισθεί την υπόθεση αγωγής του κατά του Ελληνικού Δημοσίου, ούτως ώστε, σε περίπτωση νίκης του, να εισπράξει από τον αντίδικο το επίδομα εξομάλυνσης 176 ευρώ μηνιαίως για το χρονικό διάστημα 2007-2009. Οι σχετικές αναγνωριστικές αγωγές θα είναι ομαδικές ανά 50 εκπαιδευτικούς.
2.- H αμοιβή της δικηγορικής εταιρείας θα είναι δύο εκατοστά (2%) από τα ακαθάριστα ποσά που θα εισπραχθούν, σύμφωνα με τα παραπάνω, από τον οφειλέτη μετά την αφαίρεση του φόρου. Ο εντολέας εκχωρεί στην δικηγορική εταιρεία από τώρα ποσοστό 2% από τις ως άνω αξιώσεις του, σε περίπτωση που αυτές ευδοκιμήσουν. Επίσης στην δικηγορική εταιρεία εκχωρούνται και τα δικαστικά έξοδα που θα επιδικάσει το Δικαστήριο σε βάρος του οφειλέτη.
3.- Τα έξοδα για τη διεκπεραίωση της υπόθεσης, (γραμμάτιο παράστασης-παράβολο κατάθεσης, κ.λ.π.) βαρύνουν τον εντολέα και για την κάλυψη τους ο εντολέας θα προκαταβάλει το ποσό των 10 ευρώ για την κατάθεση και για τη συζήτηση της αγωγής στον πρώτο βαθμό.
4.- Αν ο δικαστικός αγώνας ή η εξώδικη προσπάθεια αποτύχουν η δικηγορική εταιρεία δεν θα εισπράξει καμιά αμοιβή. Το ίδιο ισχύει και για τους άλλους δικηγόρους που ενδεχόμενα θα συνεργασθούν σχετικά με την πρώτη συμβαλλόμενη.
5.- Αν ο εντολέας χάσει τη δίκη και καταδικαστεί στα δικαστικά έξοδα του αντιδίκου του, θα βαρύνεται ο ίδιος.
6.- Για την υπεράσπιση της υπόθεσης σε 2ο βαθμό και ενώπιον του Αρείου Πάγου θα καταβληθούν από κάθε εντολέα 20 ευρώ. Δεν περιλαμβάνεται στην παρούσα συμφωνία η υπεράσπιση τυχόν άλλων δικαστικών υποθέσεων που ενδεχόμενα θα γεννηθούν με αφορμή την υπόθεση αυτή.
7.- Η δικηγορική εταιρεία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει για την εκτέλεση της εντολής συνεργάτες ή υποκατάστατους. Η αμοιβή τους δε θα βαρύνει σε καμία περίπτωση τον εντολέα.
8.- ο δεύτερος συμβαλλόμενος (εντολέας) σε περίπτωση παραπομπής της υπόθεσης λόγω αναρμοδιότητας σε άλλο διοικητικό δικαστήριο, βαρύνεται ο ίδιος με τα έξοδα τυχόν χωρισμού του δικογράφου και παραπομπής (νέο γραμμάτιο προείσπραξης στο δικαστήριο παραπομπής κλπ).
9.- Τούτο το συμφωνητικό έγινε σε τέσσερα αντίτυπα από τα οποία ένα θα κατατεθεί στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, ένα στην αρμόδια Δ.Ο.Υ και από ένα θα πάρει κάθε συμβαλλόμενο μέρος και υπογράφεται.
Οι συμβαλλόμενοι








ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ



Ο υπογραφόμενος…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….του …………………………………..κάτοικος……………………………………………, οδός…………………………………αρ………………………διορίζω με την παρούσα τους Δικηγόρους Γιώργο Κατρούγκαλο ΑΜ ΔΣΑ 12908, Ελένη Κουτσιμπού ΑΜ ΔΣΑ 7067, Μαριάνθη Νταφούλη ΑΜ ΔΣΑ 22589, Λαμπρινή Μπρέστα ΑΜ ΔΣΑ 22006 , Αικατερίνη Λαϊνά 24251 και Ειρήνη Περβολαράκη (ΑΜ ΔΣΑ 28598) κατοίκους Αθηνών, οδός Ι. Δαμασκηνού 7 και καθιστώ αυτούς πληρεξούσιους, αντιπροσώπους και αντίκλητους μου, με την εντολή να με εκπροσωπούν από κοινού ή ο καθένας χωριστά στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών και σε όλα τα κατά τόπο και καθ’ ύλην αρμόδια διοικητικά δικαστήρια και να ενεργούν όλες τις αναγκαίες δικονομικές και διαδικαστικές πράξεις και κάθε εξώδικη ενέργεια, όπως άσκηση αγωγών, ένδικων μέσων, παρεμβάσεων κ.λ.π. στα πλαίσια της από ……………………………………………. και με αριθμό κατάθεσης …………………………………………………………… αγωγής μου κατά του Ελληνικού Δημοσίου για την καταβολή του επιδόματος 176 Ευρώ, ώστε γενικά να ενεργούν όσα χρειάζονται για την εκτέλεση των παραπάνω εντολών, ακόμη και αν δεν αναφέρονται ρητά στο πληρεξούσιο αυτό, να διορίζουν και άλλους πληρεξούσιους δικηγόρους με τις ίδιες ή λιγότερες εντολές και να τους ανακαλούν, να εισπράττουν για λογαριασμό μου το επιδικασθέν κεφάλαιο και για λογαριασμό τους ποσοστό 2% του ποσού που θα επιδικασθεί καθώς και τη δικαστική δαπάνη, και να παρασταθούν κατά την δικάσιμο που θα ορισθεί για την ως άνω αγωγή μου, και σε οποιαδήποτε άλλη μελλοντική ή μετ’ αναβολή ή μετά από παραπομπή δικάσιμο, καθώς και στη σε δεύτερο βαθμό εκδίκαση της υπόθεσης.



Αθήνα, ……………………………………………………….
Ο Εξουσιοδοτών

Δεν υπάρχουν σχόλια: