Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΑΙΡΕΤΟ ΜΕΛΟΣ ΠΥΣΔΕ
Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΤΗΛ. 2742032191
6976647096
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 7

ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Ομόφωνα αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Α. Οι τοποθετήσεις, αποσπάσεις, διαθέσεις να γίνουν μαζί τον Αύγουστο για να υπάρχουν όλα τα κενά (αποσπάσεις σε άλλα ΠΥΣΔΕ, εκπαιδευτικές άδειες, αποσπάσεις σε βιβλιοθήκες, περιβαλλοντικά κέντρα, λειτουργικά κενά διευθυντών, κενά από συνταξιοδοτήσεις, αύξηση – μείωση τμημάτων στα σχολεία, κ.λ.π.)

Β. Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι 30 Ιουνίου.
Ειδικότερα,
α) Οι έχοντες οργανική θέση για απόσπασή τους σε άλλο σχολείο πλησιέστερα στο τόπο συμφερόντων τους.
β) Οι έχοντες οργανική θέση αλλά δεν καλύπτουν ωράριο στο σχολείο τους για να διατεθούν στην πλησιέστερη σχολική μονάδα.
γ) Οι ευρισκόμενοι στην διάθεση του ΠΥΣΔΕ, πρέπει να υποβάλλουν αίτηση για να τοποθετηθούν σε σχολείο της περιοχής μετάθεσης τους και αν επιθυμούν απόσπαση σε άλλο σχολείο άλλης περιοχής μετάθεσης να υποβάλλουν αίτηση απόσπασης.
Οι συνάδελφοι θα πρέπει να υποβάλλουν την αίτηση τους για σχολεία που επιθυμούν ανεξάρτητα αν υπάρχει σήμερα λειτουργικό κενό διότι αυτό μπορεί να δημιουργηθεί κατά τη διάρκεια των αποσπάσεων.
Τα λειτουργικά κενά θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης www.dide.kor.sch.gr, μετά τις αποσπάσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και υπολογίζεται ότι αυτό θα γίνει αρχές Αυγούστου. Τότε οι συνάδελφοι θα μπορούν να τροποποιήσουν την αρχική τους δήλωση με συμπληρωματική δήλωση στη Διεύθυνση, η από το σχολείο τους, στο FAX της Διεύθυνσης 274107702 η στο e-mail : mail@dide.kor.sch.gr
Επίσης το ΠΥΣΔΕ θα δεχθεί αιτήσεις και μετά τις 30/6/09 για έκτακτες ανάγκες συναδέλφων.
Οι συνάδελφοι που θα ζητήσουν διάθεση σε άλλο σχολείο θα υποβάλλουν την ίδια έντυπη – αίτηση γράφοντας στην θέση της λέξης απόσπαση, τη λέξη διάθεση.

Γ. Μετά λύπης μου όμως αναφέρω, ότι το ΠΥΣΔΕ κατά πλειοψηφία αποφάσισε για άλλη μια φορά οι αποσπάσεις να γίνουν χωρίς μοριοδότηση παρά την υποβολή συγκεκριμένης σχετικής πρότασης από τους αιρετούς.

Κόρινθος 16/6/09
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση
Με εκτίμηση

Γ. Ευαγγελίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: