Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Ομαδική έκθεση ζωγραφικής, φωτογραφίας, αγιογραφίας, ποίησης εκπαιδευτικών ΠΕ και ΔΕ Κορινθίας





ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ > ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


06/04/2011 - 20:48


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στο φιλόξενο Λυσίππειο Πνευματικό Κέντρο πραγματοποιείται ομαδική έκθεση Ζωγραφικής – Φωτογραφίας – Αγιογραφίας – Ποίησης των Εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας.

Η έκθεση αυτή δείχνει το υψηλό επίπεδο των Εκπαιδευτικών μας, την ευρύτητα των δυνατοτήτων και των στόχων τους.

Πέρα από το αισθητικό αποτέλεσμα και τους προβληματισμούς που προσφέρει η έκθεση, αυτή γίνεται παράδειγμα προς μίμηση. Οι δε Εκπαιδευτικοί μας πρότυπο για τους μαθητές μας.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης Ζωγραφικής – Φωτογραφίας – Αγιογραφίας – Ποίησης.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν, στο φιλόξενο χώρο του Λυσίππειου Πνευματικού Κέντρου στην Κόρινθο, τα εγκαίνια της ομαδικής έκθεσης Ζωγραφικής – Φωτογραφίας – Αγιογραφίας – Ποίησης.
Η έκθεση αυτή πραγματοποιείται για 5η συνεχή χρονιά με διοργανωτές τους Εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας. Φέτος, αρωγός στην προσπάθεια αυτή είναι η ΠεριφέρειαΠελοποννήσου.
Στα εγκαίνια παρευρέθηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, Διευθυντές Υπηρεσιών, πολλοί Υπάλληλοι και πλήθος κόσμου που με ενθουσιασμό καταχειροκρότησαν τους διοργανωτές και ευχήθηκαν η έκθεση να γίνει πλέον θεσμός για το Νομό μας.
Την εκδήλωση προλόγισαν μέλη της Εκπαιδευτικής Κοινότητας και εκ μέρους της Περιφέρειας Πελοποννήσου ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού κ. Απόστολος Παπαφωτίου ο οποίος μετέφερε τους χαιρετισμούς και την συμπαράσταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη και του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας κ. Γεώργιου Δέδε. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Καθηγήτρια Υπεύθυνη Πολιτιστικών Θεμάτων Β/θμιας Εκπ/σης κα Αριστέα Πελένη.
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ε. ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια: