Εύχομαι το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου να πλημμυρίσει με αγάπη τις καρδιές όλων μας, για ένα κόσμο ειρηνικό και πιο ανθρώπινο. Επίσης να είναι πηγή φωτός, αρετής, σύνεσης και δύναμης στο δύσβατο δρόμο της εποχής μας.
ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
&’
ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ
«Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΕΧΡΑΣΘΗ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΘΑΔΕΙΑ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΙΔΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΩΣ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ»
Ισοκράτης 436π.Χ – 338π.Χ
- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -- – - – - – -

Καλώς ήρθατε …  … στη σελίδα Όλα και τα Πάντα … ένα ιστολόγιο ποικίλης ύλης, που επιδιώκει και θα προσπαθήσει εκτός από το να δώσει γνώσεις και πληροφορίες, να προβληματίσει, να αφυπνίσει, να γυμνάσει  …
Το ιστολόγιο επιμελείται ο Μίλτος Κάππης, καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο 2οΓυμνάσιο Κορίνθου.
Και το ταξίδι αρχίζει, μπροστά σε μια ψυχρή οθόνη και με διαμεσολαβητή το άψυχο πληκτρολόγιο, σε μια επικοινωνία που δεν μπορώ να αισθανθώ τις αντιδράσεις σας κοιτάζοντας σας κατάματα, ούτε να δω τις εκφράσεις του προσώπου σας στα λογής λεγόμενά μου, ούτε να ευχαριστηθώ τον άμεσα διάλογο και έναν τεκμηριωμένο και εποικοδομητικό αντίλογο με σας, κερδίζοντας μια πιο εύδρομη, πιο ουσιαστική, πιο επωφελής και ευσταθής σκέψη … αλλά ελπίζω το εγχείρημα να αποδώσει έργο στις καρδιές όλων μας.
Περιττή περεταίρω αυτοπροβολή …  ο λόγος δείχνει ήθος, αρετή, φρόνηση.
Απενεργοποιήστε τον εγκέφαλο … λοιπόν …
- – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – - – -
Πρόβλημα με τα «σχόλια»
Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με τα «σχόλια» για το οποίο δεν ευθύνεται το«όλα και τα πάντα» . Πολλοί αναγνώστες παραπονέθηκαν ότι δεν μπορούν να γράψουν «σχόλιο» διότι δεν το δέχεται το σύστημα. Παρακάτω σας δίνω τη λύση:
Είναι πιθανόν: 1)ενώ έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να υποβάλετε «σχόλιο» (δώσατε όνομα, e-mail, γράψατε το σχόλιο, αντιγράψατε τον «CAPTCHA Code», και πατήσατε «Υποβολή σχολίου»), σας εμφανίζεται ένα παραθυράκι που σας λέει «Παρακαλώ, γράψτε ένα σχόλιο», σα να μην έχετε γράψει εσείς τίποτα, ενώ ήδη έχετε γράψει κάτι … τότε πατάτε ΟΚ σε αυτό το παραθυράκι και υποβάλετε ξανά το σχόλιο απλά πατώντας ξανά το «Υποβολή σχολίου», περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα και το σχόλιο έχει καταχωρηθεί. 2) ενώ έχετε κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να υποβάλετε «σχόλιο», σας βγάζει σε μια νέα σελίδα που γράφει «Error: You did not enter a CAPTCHA phrase. Press your browser’s back button and try again» … τότε γυρίζεται στην προηγούμενη σελίδα, όπου έχετε γράψει το σχόλιο, με το «Μετάβαση μια σελίδα πίσω» (βελάκια που βρίσκονται στην κορυφή του φυλλομετρητή σας), γράφετε το νέο «CAPTCHA Code» που σας έχει βγάλει, και υποβάλετε το σχόλιο.
____________________________________________
Πλοήγηση στο ιστολόγιο
Οι «Στατικές σελίδες» βρίσκονται στο πάνω μέρος της σελίδας και αν αφήσετε το «ποντίκι» σας πάνω σε ένα από τα θέματα, πιθανόν θα ανοίξουν νέα «παράθυρα» με υποκατηγορίες … όπως στο παράδειγμα της εικόνας όπου άφησα το ποντίκι πάνω στο θέμα «Φυσική Αγωγή», άνοιξε ένα νέο παράθυρο με δύο υποκατηγορίες (Φ.Α. με εικόνες στο 2ο Γυμ. &’ Αθλητικό Γυμνάσιο), μετακινώ το ποντίκι πάνω από το «Φ.Α. με εικόνες στο 2ο Γυμ.» και ανοίγει νέο παράθυρο με υποκατηγορίες, από τις οποίες διαλέγω την «Χειροσφαίριση».
Οι «Κατηγορίες» που βρίσκονται ακριβώς κάτω από τις «Στατικές Σελίδες» και στα αριστερά όπως κοιτάτε την οθόνη, που με ένα κλικ σε αυτές βλέπετε το περιεχόμενό τους … στο παράδειγμα της εικόνας άνοιξα το «Μαθητών Λόγος».
Αν θέλετε να δείτε ποιες είναι οι «Πρόσφατες Δημοσιεύσεις«, αρκεί να πάτε λίγο πιο κάτω από τις «Κατηγορίες» όπου θα βρείτε το παράθυρο με τα τελευταία άρθρα των κατηγοριών. Άρθρα που δημοσιεύονται στις «Στατικές Σελίδες» δεν εμπεριέχονται στις «Πρόσφατες Δημοσιεύσεις»
Παρακαλώ, πριν μπείτε σε οποιοδήποτε άρθρο του «Όλα και τα Πάντα», διαβάστε τις «Οδηγίες Χρήσης» του ιστολογίου.