Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Λ.Τ.Ε.Κ.



ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση    : Αχιλλέως 37 - 41 & Μυλλέρου      ΤΚ-Πόλη : 104 36 Αθήνα
τηλέφωνο     : 210-5238973                             fax        : 210-5202798
e-mail           : oltee.oltee@gmail.com        &     mail@oltee.att.sch.gr
ηλεκτρον. σελ.                                               : http://www.oltee.gr
                    
Αθήνα, 27-7-2012
 Αριθμ. Δ.Τ.: 002
πληροφορίες  : Σεραφείμ Κερασιώτης             Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.    τηλ.: 6936-449284  
                   : Σταμάτιος Σταματιάδης           Γενικός Γραμματέας            τηλ.: 6945-752224
                   : Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου Έφορος Δημοσίων Σχέσεων τηλ.: 6974-251028
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το κοινωνικό πρόσωπο της
Οργάνωσης Λειτουργών Τεχνικής Εκπαίδευσης Κύπρου (Ο.Λ.Τ.Ε.Κ.)


Συγκίνηση προκάλεσε η ενέργεια των εκπαιδευτικών της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κύπρου οι οποίοι, με πρωτοβουλία του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Λ.Τ.Ε.Κ., συγκέντρωσαν ποσό 8.000 ευρώ από το υστέρημα τους, το οποίο και πρόσφεραν στους μαθητές των δέκα ΕΠΑ.Λ. και ΕΠΑ.Σ. του νομού Ηρακλείου Κρήτης οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Η αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός, εν μέσω των δύσκολων οικονομικών προβλημάτων που βιώνουμε στη χώρα μας, αναδείχτηκαν με μεγαλοπρέπεια ως τα μεγαλύτερα προτερήματα του Κυπριακού Λαού, που έχει μάθει να δείχνει τα αισθήματά του στην πράξη και με ουσία, αλλά ταυτόχρονα και με βαθύτατο συμβολισμό που αναδεικνύει τις ανθρώπινες αξίες που στις μέρες μας έχουμε την αίσθηση ότι έχουν χαθεί.
Το Δ.Σ της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. βαθύτατα συγκινημένο από την ενέργεια αυτή των αδελφών Κυπρίων συναδέλφων, απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στην Ο.Λ.Τ.Ε.Κ. εκ μέρους των Ελλήνων εκπαιδευτικών που εκπροσωπεί και εύχεται σε όλους το καλύτερο σε αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε.
Το Δ.Σ της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. θεωρεί απαραίτητη και θα επιδιώξει τη στενή συνεργασία της Ομοσπονδίας με την Ο.Λ.Τ.Ε.Κ. στα θέματα της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Παιδείας, Πολιτισμού, διά Βίου Μάθησης και Κατάρτισης, Έρευνας και Τεχνολογίας.
Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.

Στον παρόν Δελτίο Τύπου επισυνάπτονται και φωτογραφίες από την εκδήλωση που διοργάνωσε η Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ηρακλείου στο αμφιθέατρο του 1ου ΕΠΑ.Λ Ηρακλείου, όπου μετά τις ενημερωτικές εισηγήσεις διανεμήθηκε από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Ο.Λ.Τ.Ε.Κ. το ποσό των 8.000 ευρώ ισόποσα στους διευθυντές των δέκα ΕΠΑ.Λ και ΕΠΑ.Σ του Ν. Ηρακλείου Κρήτης (βλ. http://eltee-her.blogspot.gr και http://www.oltek.org.cy).



Άποψη του αμφιθέατρου του 1ου ΕΠΑ.Λ Ηρακλείου κατά την διάρκεια της εκδήλωσης
(φωτ. Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ηρακλείου)


Οι εκπρόσωποι του Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Κ. και του Δ.Σ. της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ηρακλείου
(φωτ. Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ηρακλείου)
Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ
ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ταχ. Δ/νση    : Αχιλλέως 37 - 41 & Μυλλέρου
Τ.Κ. - Πόλη    : 104 36 Αθήνα
τηλέφωνο      : 210-5238973
fax               : 210-5202798
e-mail            : oltee.oltee@gmail.com
ηλεκτρον. σελ.         : http://www.oltee.gr
πληροφορίες   : Σεραφείμ Κερασιώτης
                     Πρόεδρος Δ.Σ. Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.
τηλέφωνο      : 6936-449284
e-mail            : serker@sch.gr

Αθήνα, 10-7-2012
 Αριθμ. Πρωτ.: 012
ΠΡΟΣ :
την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ – Ο.Λ.Τ.Ε.Κ.
ΚΟΙΝ :
1.  τις Ενώσεις Λειτουργών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Λ.Τ.Ε.Ε.)
2.  τα Μ.Μ.Ε.


ΘΕΜΑ:
ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ Ο.Λ.Τ.Ε.Κ.






Συγκίνηση προκάλεσε η ενέργεια των εκπαιδευτικών της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Κύπρου οι οποίοι, με πρωτοβουλία του ΚΔΣ της Ο.Λ.Τ.Ε.Κ., συγκέντρωσαν ποσό 8.000 ευρώ από το υστέρημα τους, το οποίο και πρόσφεραν στους μαθητές των δέκα ΕΠΑ.Λ. του νομού Ηρακλείου Κρήτης που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
Η συναδελφική αλληλεγγύη και ο αλτρουισμός, εν μέσω των δύσκολων οικονομικών προβλημάτων που βιώνουμε στη χώρα μας, αναδείχτηκαν με μεγαλοπρέπεια ως τα μεγαλύτερα προτερήματα του Κυπριακού Λαού, που έχει μάθει να δείχνει τα αισθήματά του στην πράξη και με ουσία αλλά ταυτόχρονα και με βαθύ συμβολισμό που αναδεικνύει τις ανθρώπινες αξίες που στις μέρες μας έχουμε την αίσθηση ότι έχουν χαθεί.
Το Δ.Σ της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. βαθύτατα συγκινημένο από την ενέργεια αυτή, των αδελφών Κυπρίων συναδέλφων, τους ευχαριστεί εκ μέρους των Ελλήνων εκπαιδευτικών που εκπροσωπεί και εύχεται σε όλους ότι το καλύτερο σ’ αυτή τη δύσκολη και κρίσιμη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε.
Το Δ.Σ της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. θεωρεί απαραίτητη και επιβεβλημένη τη στενή συνεργασία των δύο Ομοσπονδιών στα θέματα της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, αλλά και σε όποια άλλα θέματα ευρύτερης κοινωνικής κουλτούρας, πολιτισμού και ανθρωπίνων σχέσεων.
Στο άμεσο μέλλον και με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, προτείνουμε τα δύο Δ.Σ. της Ο.Λ.Τ.Ε.Κ. και της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε. να αναλάβουν πρωτοβουλίες ώστε να καταστεί εφικτή η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα θέματα που δραστηριοποιούνται οι Ομοσπονδίες.
Με εκτίμηση και με αγωνιστικούς συναδελφικούς χαιρετισμούς.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ο.Λ.Τ.Ε.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: