Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Η Κορινθία στηρίζει Μπάμπη Τετράδη

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013


Μετά το πέρας της χθεσινής φουρτούνας στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου και αναλογιζόμενοι όλοι ότι ο μοναδικός χαμένος από την υπόθεση των επεισοδίων είναι ο άξιος διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος  κος Μπάμπης Τετράδης και ύστερα από την παρότρυνση του ξενοδόχου Βασίλη Μαντά καθώς και την επιστολή συμπαράστασης που έστειλε ο Γιάννης Σταυρόπουλος, αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον άνθρωπο αλλά και τον αξιωματικό Μπάμπη Τετράδη που κοσμούσε την πόλη μας τα τελευταία χρόνια...


Η στήριξη μπορεί να γίνει με 3 τρόπους:

1)Μέσω επώνυμων σχολίων σε αυτήν την ανάρτηση.

2)Μέσω email στο loutrakiblog@yahoo.gr και,

3)μέσω της σελίδας που φτιάξαμε στο facebook εδώ για όσους έχουν λογαριασμό στο φατσοβιβλίο.

Σαν επίλογο θα αναδημοσιεύσουμε αυτούσια την τελευταία παράγραφο από το σημερινό άρθρο του συνεργάτη μας Μπετόβλακα που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους.

Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος είναι ο μεγαλύτερος χαμένος. Διαβάζοντας τα εκατοντάδες σχόλια αναγνωστών σε άλλες αναρτήσεις, κανείς μα κανείς, δεν έχει να καταλογίσει κάτι συγκεκριμένο στον κ. Τετράδη ως σήμερα.. Κανείς δεν είπε κάτι για το ήθος του, για τις ικανότητες αλλά και για την αγάπη και κατανόηση που πάντα έδειχνε στους πολίτες. Η οικογένεια του κ. Τετράδη θα πληρώσει οικονομικά το μάρμαρο των σκοπιμοτήτων. Έχασε βέβαια οικονομικά αλλά κέρδισε τον σεβασμό ακόμα και αυτών που δεν τον γνώριζαν προσωπικά. Μπορεί κάποιος να πει ότι έπρεπε ο Αξιωματικός Τετράδης να υποτάξει τον άνθρωπο Τετράδη αλλά πάντα έτσι ήταν ο Διοικητής. Πρώτα άνθρωπος και μετά Αστυνομικός! Πάντα μπροστά έβαζε το δίκαιο και μετά τα γαλόνια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: