Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 40 προσλήψεις στο δήμο Λουτρακίου

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

40 προσλήψεις στο δήμο Λουτρακίου


Στην πρόσληψη 40 νέων εποχιακών υπαλλήλων προχωρά ο Δήμος Λουτρακίου, Η νέα προκήρυξη που έχει σταλεί στο ΑΣΕΠ για έγκριση και αναμένεται να δημοσιοποιηθεί τις προσεχείς ημέρες, Θα προσληφθούν: ΔΕ Οδηγών απορριμματοφόρων 9, ΔΕ Ηλεκτρολόγων 2, ΔΕ Χειριστών μηχανημάτων έργου 2, ΥΕ Εργατών (καθαριότητας – συνοδοί απορριμματοφόρων) 27...


Οι νέοπροσληφθέντες θα υπογράψουν 8μηνες συμβάσεις.

Τα απαραίτητα προσόντα για τις θέσεις των οδηγών είναι το δίπλωμα ΙΕΚ – ΤΕΕ ή σχολή ΟΑΕΔ ειδικότητας Τεχνικού Αυτοκινήτων ή συναφούς ειδικότητας, επαγγελματική άδεια οδήγησης Γ’ κατηγορίας και Πιστοποιητικό Επαγγελματική Ικανότητας, για όσους απαιτείται. Για τους τέσσερις από τους εννεά οδηγούς χρειάζεται και κάρτα ψηφιακού ταχογράφου.

Οι υποψήφιοι για τις θέσεις των ηλεκτρολόγων θα  πρέπει να έχουν άδεια άσκησης επαγγέλματος κα δίπλωμα από ΙΕΚ – ΤΕΕ ειδικότητας Ηλεκτρολόγου.
Για τους χειριστές μηχανημάτων τα απαραίτητα προσόντα είναι η άδεια μηχανοδηγού – χειριστή μηχανημάτων Β’ τάξης Δ’, άδεια οδήγησης και αντίστοιχος τίτλος ΙΕΚ – ΤΕΕ ή σχολής ΟΑΕΔ. Για τους εργάτες δεν απαιτούνται τυπικά προσόντα.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν οι υποψήφιοι από 18 έως 65 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσκομίσουν την αίτηση ΣΟΧ. 2 του ΑΣΕΠ και τα απαραίτητα δικαιολογητικά αυτοπροσώπως η ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στην διεύθυνση: Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Ιάσονος 1 και Εθνικής Αντίστασης, Τ.Κ. 203 00 Λουτράκι Κορινθίας. Περισσότερες πληροφορίες  στο τηλέφωνο 27441 60120.

Δεν υπάρχουν σχόλια: